Дорогі старокостянтинівці,
християни західного обряду!

Від імені депутатського корпусу Старокостянтинівської міської ради, її виконавчого комітету, від себе особисто із сердечною теплотою вітаю усіх християн, хто святкує Різдво Христове за Григоріанським календарем, з цим світлим величним святом, яке дарує нам нові сподівання та надії, сповнює переконанням у всепереможній силі правди і добра. Різдво – свято надії на краще, оповите таємничістю та родинним теплом. Нехай же цьогорічне Різдво стане початком щасливої дороги в новий щасливий рік.

Уже понад дві тисячі років світ відзначає народження пресвятою Дівою Марією немовляти Ісуса; усі вірні проживають просту й зворушливу історію, про яку йдеться у Євангелії. І диво народження Сина Божого надихає й об’єднує вірян в єдину світову християнську родину. Хоча віруючі-католики першими стрічають на вечірньому небі яскраву різдвяну зірку, але її тепло зігріває усіх християн та освітлює дорогу в майбуття.

Різдво традиційно відзначаємо у сімейному колі. Тож нехай усій нашій родині – старокостянтинівській громаді, воно принесе добро і радість, благополуччя і єдність. Хай Господь зміцнить нашу силу духу та віру, а божественна благодать увійде в кожну оселю. Ці чудові зимові свята хай будуть щедрими та веселими, додадуть життєвої наснаги й енергії на добрі справи, хай принесуть здоров’я і благополуччя, та залишаться в наших оселях добром, світлом любові та сердечним теплом.

У своїх молитвах до Всевишнього попросімо злагоди та миру для нашої рідної України!

Божої вам благодаті!

Гарних і радісних Різдвяних свят!

З повагою,
міський голова                                            Микола МЕЛЬНИЧУК

Поділитися