gkg

В день вашого професійного свята дозвольте мені від імені виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради, депутатського корпусу та від себе особисто привітати вас з цієї гарної нагоди.

У вас важка, але дуже потрібна громаді професія, яка потребує щоденної самовіддачі, сумління, завзяття, відповідальності та доброзичливості. Саме від вашої невтомної праці залежить чистота і порядок у нашому рідному місті, настрій та комфортне самопочуття його мешканців та гостей. Від вашої майстерності залежить, в яких умовах ми житимемо. Завдяки вашим умілим й працьовитим рукам підтримується безперебійна робота інженерних комунікацій, водопровідно-каналізаційного і шляхового господарства, проводиться ремонт житлового фонду, благоустрій і озеленення вулиць, майданів та скверів. На ваших плечах – непроста ноша відповідальності із забезпечення ритмічної роботи житлово-комунального господарства і сфери побутового обслуговування населення нашого Старокостянтинова. І попереду – все нові й нові справи.

Тож хочу подякувати за невтомну сумлінну працю, відповідальне ставлення до справи, відданість непростій, але дуже потрібній професії. Слова шани і подяки у переддень свята адресую усім, хто своєю відповідальністю, майстерністю, сумлінним відношенням до роботи задовольняє потреби наших краян у життєво необхідних послугах, забезпечує діяльність господарського та житлового комплексу, хто своєю щоденною працею робить наше місто охайним і комфортним для проживання.

Сердечно бажаю вам міцного здоров’я, добра і благополуччя. Зичу успіхів у нелегкій, але такій потрібній справі! Нехай наші краяни щодня відчувають вашу турботу, а нелегка ваша праця приносить вам задоволення та гідне поцінування. Усіляких вам життєвих гараздів, весняної наснаги, душевного тепла миру вам та вашим сім’ям!

Зі святом!

 

З повагою,
міський голова                                                                           Микола МЕЛЬНИЧУК

Поділитися