Дорогі старокостянтинівці!

Від імені виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради, депутатського корпусу та від себе особисто вітаю вас із Христовим Воскресінням – воістину величним днем торжества Життя, Світла і Любові.

Пасха – це теплий промінь надії, промінь спасіння. Це Свято великого очищення всіх нас, яке символізує чистоту помислів, духовне відродження. З великими сподіваннями зустрічаємо ми Пасхальні свята. Зі щирою надією несемо до Господа свої молитви: щоб дарував здоров’я і світлу долю нашим близьким та рідним, усім людям!

Саме так – з особливими сподіваннями – Пасхальні свята нині зустрічає християнський світ. Великдень нагадує нам про духовне відродження, яке так усім нам потрібне. В ці дні, очікуючи на Боже благословення, ми віримо у Святе провидіння та перемогу добра над злом. У найскладніші часи ми непохитно вірили – Господь не залишить нас, відчували його захист і підтримку.

Здолавши смерть, Спаситель і нам допомагає долати щоденні труднощі. Христос своїм Воскресінням довів, що будь-які перешкоди й усяке лихо можуть і будуть переможені! Це особливо важливо пам’ятати в часи випробувань. Хай же одвічні християнські цінності об’єднають нас у прагненні жити в мирі й злагоді, творити добро і щасливе майбутнє. Непрості перипетії сьогодення мають нас згуртувати, зробити сильнішими, мудрішими, людянішими.

Нехай пасхальні дні сповнять усіх нас вірою в те, що Бог не залишить нас, наповнять наші серця любов’ю до ближніх та прощенням, дарують міцне здоровʼя та многая щасливих літ! У це Світле Свято, звертаючись у молитвах до Всевишнього, попросімо за своїх близьких, відпустімо образи і примножмо добро у наших серцях.

Шановні земляки! Щиро бажаю Вам зустріти і провести світлий празник Воскресіння Христового у доброму здоров’ї і благополуччі, мирі й духовній злагоді. Урочиста піднесеність Пасхальних передзвонів нехай зміцнить нас у вірі, подарує почуття духовного відродження і оновлення, додасть кріпості та стійкості протистояти викликам сьогодення.

Сердечно вітаю вас з Великодніми святами! Нехай благословить та береже Господь наші сім’ї, наш край, рідну Україну!

Христос Воскрес!

Воістину Воскрес!

З повагою,
міський голова                                                  Микола МЕЛЬНИЧУК

Поділитися