1034595145

про проведення державної інвентаризації земельних ділянок за межами Волице-Керекешинської, Березненської, Немиринецької, Сковородківської, Великомацевицької, Великочернятинської, Пеньківської, Ілляшівської, Ладигівської, Решнівецької, Вербородинської, Сахновецької, Григорівської, Огіївської сільських рад Старокостянтинівської об’єднаної територіальної громади Старокостянтинівського району

ТОВ «ЮНЕКС КОНСАЛТІНГ» (м. Київ), повідомляє про початок проведення державної інвентаризації земель за межами Волице-Керекешинської, Березненської, Немиринецької, Сковородківської, Великомацевицької, Великочернятинської, Пеньківської, Ілляшівської, Ладигівської, Решнівецької, Вербородинської, Сахновецької, Григорівської, Огіївської сільських рад Старокостянтинівської об’єднаної територіальної громади Старокостянтинівського району Хмельницької області (Договір про надання послуг №92 від 01.06.2020 р., укладений з Головним управлінням Держгеокадастру у Хмельницькій області).

ТОВ «ЮНЕКС КОНСАЛТІНГ» буде здійснювати погодження меж земельних ділянок суміжних землевласників (землекористувачів) відповідно до графіку, який буде погоджено та відправлено пізніше. Просимо всіх землевласників (землекористувачів) узгодити всі наявні правовстановлюючі документи на земельні ділянки (за наявності), що підлягають інвентаризації у Старокостянтинівську ОТГ. 

У разі відсутності суміжних землекористувачів (землевласників) для погодження документацій, відповідно до Наказу Держкомзему України №376 від 18.05.2010 р. «Про затвердження інструкції про встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та їх закріплення межовими знаками» зі змінами та доповненнями, межі вважаються погодженими.

З метою отримання правової консультації та додаткової інформації звертайтесь за телефоном: 097-265-48-65 або пишіть на електронну пошту (email): info@unex.kiev.ua

Поділитися