Виконавчий комітет Старокостянтинівської міської ради ( організатор перевезень) на підставі протоколу засідання конкурсного комітету по проведенню конкурсу на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування від 03.12.2020 року № 7 оголошує переможцем конкурсу на маршруті загального користування :

Перевізник

Назва маршруту, номер маршруту та графіку

Кондратюк Ігор Борисович

«с. Григорівка- Олійноекстракційний завод- 3 Польовий» № 8, графік № 32

Додаток: протокол.

Протокол № 7

засідання конкурсного комітету по проведенню конкурсу на перевезення пасажирів на автобусному  маршруті загального користування

03.12.2020 р.                                                                        м. Старокостянтинів

 

Початок засідання : 10год. 00 хв.

Закінчення:  11 год.30 хв..

Запрошені:

Богачук Володимир Васильович- перший заступник міського голови, голова конкурсного комітету;

Грозян Іван Михайлович- начальник управління економіки, заступник голови конкурсного комітету;

Лосенко Галина Леонтіївна- головний спеціаліст відділу промисловості, житлово-комунального господарства, транспорту та зв»язку управління економіки виконавчого комітету міської ради, секретар конкурсного комітету;

Шабельник Наталія Іванівна – начальник управління соціального захисту населення виконавчого комітету міської ради;

Шишкін Іван Іванович – начальник сектору реагування патрульної поліції Старокостянтинівського відділення поліції Головного управління Національної поліції України в Хмельницькій області;

Возний Василь Васильович- член організації роботодавців транспорту Хмельницької області;

Гуменюк Руслан Олександрович – голова галузевої ради підприємців у сфері торгівлі, громадського харчування та побутового обслуговування в місті;

Дзюба Віталій Петрович – начальник Управління Укртрансбезпеки у Хмельницькій області;

Жмурко Сергій Петрович- голова ГО «Учасників АТО»;

Нижник Віталій Андрійович – секретар Старокостянтинівського міського осередку Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Союз Чорнобиль України»;

Потерба Анатолій Миколаєвич – заступник голови міської спілки ветеранів Авганістану та воїнів ( інтернаціоналістів);

Талімончик Павло Володимирович – голова місцевого осередку Всеукраїнської громадської організації « Громадський комітет транспортної безпеки» в Хмельницькій області;

Яворська Жанна Анатоліївна – голова ГО «Рада жінок м. Старокостянтинова»;

Перепелиця Юрій Іванович- начальник територіального сервісного центру №6844 МВС у Хмельницькій області.

Присутні :

Богачук Володимир Васильович, Грозян Іван Михайлович, Лосенко Галина Леонтіївна, Шабельник Наталія Іванівна, Шишкін Іван Іванович,  Нижник Віталій Андрійович ,  Перепелиця Юрій Іванович,  Возний Василь Васильович , Яворська Жанна Анатоліївна.

Засідання конкурсного комітету є правочинним, оскільки на ньому присутні 9 осіб              ( більше половини складу конкурсного комітету).

Порядок денний:

  • Розгляд заяви приватного перевізника на участь у конкурсі з перевезення пасажирів на  маршруті загального користування  № 8 «с. Григорівка- Олійно-екстракційний завод- 3 Польовий», графік №32   Кондратюка І.Б.
  • Визначення переможця конкурсу на перевезення пасажирів на маршруті загального         користування маршрут № 8 «с. Григорівка- Олійно-екстракційний завод- 3 Польовий», графік №32.

СЛУХАЛИ:

Богачука В.В. голову конкурсного комітету, який запропонував затвердити порядок денний.

Голосували: за - 9   , проти - немає, утримались    - немає.

СЛУХАЛИ:

Богачука В.В. голову конкурсного комітету,  який доповів, що виконавчим комітетом Старокостянтинівської міської ради (організатор перевезень), згідно з ст.43 Закону України «Про автомобільний транспорт», Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 року № 1081   було оприлюднено оголошення про проведення конкурсу на право перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування №8 « с. Григорівка- Олійно- екстракційний завод- 3 Польовий», графік 32.

Об’єкт  конкурсу:

маршрут № 8 «с. Григорівка- Олійно-екстракційний завод- 3 Польовий», графік №32, кількість оборотних рейсів – 9, звичайний режим руху, час роботи на маршруті з 06:42 год. до 19:50 год. щоденно.

На даний автобусний маршрут загального користування  документи для участі в конкурсі подав Кондратюк Ігор Борисович наступного дня після закінчення строку прийняття конкурсних пропозицій. Документи перевірені та відповідають вимогам конкурсу.

Інших заяв від суб’єктів підприємницької діяльності на участь у конкурсі по даному маршруті не надходило.

Враховуючи вищевказане голова конкурсного комітету запропонував членам конкурсного комітету після огляду транспортного засобу , який буде використовуватись на автобусному маршруті шляхом голосування прийняти рішення про визначення переможця конкурсу на право перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування:

Проголосували: за « 9   » проти –немає, утримались - немає.

  ВИСТУПИЛИ: 

Шабельник Н.І. член конкурсного комітету (начальник управління соціального захисту населення виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради) з пропозиціями до перевізників-претендентів.

З метою дотримання прав працівників в частині оплати праці  запропоновано  перевізнику-претенденту  дотримуватись відповідних гарантій в оплаті праці, що визначені Законами України від 06.12.2016 року № 1774 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України»,  від 24.03.1995 року №108/95 “Про оплату праці” та від 07.12.2017 року №2246 «Про Державний бюджет України на 2020 рік».

Відповідно до вимог Закону України “Про охорону праці”, з метою дотримання безпечних та нешкідливих умов праці, недопущення нещасних випадків на виробництві  перевізнику-претенденту рекомендовано:

            - проходити у встановлені терміни навчання та перевірку знань з питань охорони праці;

            - проводити інструктажі з питань охорони праці з найманими працівниками у встановлені терміни;

            - забезпечити працівників спецодягом, спецвзуттям та іншими засобами індивідуального захисту відповідно до встановлених норм;

            - забезпечити проведення медичних оглядів найманих працівників;

            - проводити (не рідше одного разу на 5 років) атестацію робочих місць за умовами праці для визначення відповідних пільг та компенсацій за роботу у шкідливих та небезпечних умовах праці.

            На виконання норм Закону України “Про основи соціальної захищеності інвалідів” запропоновано:

            - забезпечити   зовнішнім звуковим   інформатором для обов'язкового оголошення зупинок;

            - забезпечити   спеціальне   обладнання   транспортних засобів, яке б дало змогу інвалідам безперешкодно користуватися їх послугами.

            Пільгові категорії населення, що мають право на безплатний проїзд згідно чинного законодавства перевозяться в повному обсязі. Обмежень прав пільгових категорій громадян не встановлено.

            Враховуючи звернення громадських організацій: ТПО УТОС для перевезення пільгових категорій населення необхідно забезпечити транспортні засоби чіткою нумерацією маршруту, придбати транспортний засіб з пониженою платформою. Регулярно озвучувати назви зупинок в салоні автобуса.

Члени конкурсного комітету розглянули пропозиції перевізника- претендента за наступними показниками:

  • наявність достатньої кількості автобусів, які відповідають умовам конкурсу,
  • умови підтримання належного технічного та санітарного стану рухомого складу,
  • умови контролю технічного стану транспортних засобів перед виїздом на маршрут.

    В обговоренні прийняли участь  присутні члени конкурсного комітету, які надавали свої пропозиції по визначенню переможця конкурсу.

За результатами розгляду членами конкурсного комітету було прийнято рішення про визначення переможця конкурсу на право перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування   та рекомендовано виконавчому комітетові міської ради укласти договір на перевезення пасажирів строком на п»ять  років.

Голосували: за –9,  проти – немає,  утримались – немає.

ВИРІШИЛИ: визнати переможцем конкурсу на маршруті загального користування № 8    « с. Григорівка- Олійно- екстракційний завод- 3 Польовий», графік 32 автомобільного перевізника Кондратюка Ігора Борисовича.

Рішення конкурсного комітету про визначення переможця конкурсу на перевезення пасажирів на маршрутах загального користування було оголошено перевізнику-претенденту.

Підписи:

Голова конкурсного комітету:      ____________________   Богачук В.В.

Секретар конкурсного комітету:  ____________________   Лосенко Г.Л.

Поділитися