Головна

Згідно з розпорядженням міського голови «Про проведення конкурсу «Природа України очима дітей Хмельниччини»» у травні 2021 року проводиться щорічний обласний заочний конкурс «Природа України очима дітей Хмельниччини».У цьому році  Конкурс пройде під гаслом: «Друге життя відходам – добрий вчинок!».       

Конкурс складатиметься з двох етапів. I етап – міський конкурс, II етап – обласний конкурс. Роботи переможців I етапу міського конкурсу направляються у II етап обласного конкурсу.                           

Для участі у Конкурсі запрошуються учні загальноосвітніх, професійно-технічних і позашкільних навчальних закладів Старокостянтинівської міської територіальної громади з метою вивчення та відтворення стану довкілля у творчій формі поробок, малюнків та фоторобіт, що висвітлюють дослідницьку, природоохоронну та екологічну діяльність.                                                  

Роботи, подані на Конкурс, мають відповідати вимогам:

поробки- на природоохоронну тематику з анотацією та відомостями про автора що містить прізвище та ім’я автора, найменування навчального закладу (повністю), клас (курс), назву роботи, прізвище;                                            

фотороботи – кольорові або чорно-білі фотографії на природоохоронну тематику, форматом А3 та А4 ( не більше 5 штук) з анотацією та відомостями про автора що містить прізвище та ім’я автора, найменування навчального закладу (повністю), клас (курс), назву роботи, прізвище;                                   

малюнки - на природоохоронну тематику, форматом А3 та А4 ( не більше 5 штук) з анотацією та відомостями про автора що містить прізвище та ім’я автора, найменування навчального закладу (повністю), клас (курс), назву роботи, прізвище;                                    

Представити роботи до участі у Конкурсі  необхідно до 17 травня у  відділ з питань охорони, раціонального використання природних ресурсів та благоустрою виконавчого комітету міської ради за адресою:  вул. Острозького, 70.

За результатами оцінювання робіт конкурсантів, журі визначить найкращі роботи за номінаціями: краща поробка, кращий малюнок, краща фоторобота.

Проведення Конкурсу буде організоване у формі віддаленої роботи, з дотриманням заборон щодо проведення масових заходів з метою не допущення поширення коронавіросної хвороби COVID – 19.

Контактні особи:

Соляр Валентина Сергіївна – головний спеціаліст-інспектор сектору інспекції з благоустрою відділу з охорони, раціонального використання природних ресурсів та благоустрою виконавчого комітету міської ради, тел. 3-01-10, поштова адреса вул. Острозького, 70, м. Старокостянтинів, електронна адреса Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Мороз Ірина Миколаївна – головний спеціаліст відділу з охорони, раціонального використання природних ресурсів та благоустрою виконавчого комітету міської ради, тел. 3-01-10, поштова адреса вул.Острозького, 70,  м. Старокостянтинів, електронна адреса Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Горбач Олена Володимирівна – завідувач сектору позашкільної освіти відділу повної загальної, дошкільної та позашкільної освіти управління освіти виконавчого комітету міської ради, тел. 4-56-72, вул. Ессенська, 2.

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.