з днем нотаріату

2 вересня українські нотаріуси традиційно відзначають своє професійне свято. Тож прийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята.

Професія нотаріуса – це перш за все, високий професіоналізм, служіння закону, відповідальність. порядність та чесність. Нотаріус відіграє важливу роль у громадському житті, у підприємництві, у суспільних процесах загалом. Ваша праця є елементом розбудови правової демократичної держави. Розвиток України як демократичної, соціальної, правової держави неможливий без належного функціонування інституту нотаріату, діяльність якого спрямована на посвідчення прав, інших фактів, що мають юридичне значення.

Переконані, що ваші професійні навики та зусилля будуть винагороджені повагою й високим рівнем довіри громадян. Хай відчуття справедливості ніколи не полишає вас, а нотаріальна спільнота й надалі залишалася взірцем чесності, порядності та відповідальності. Бажаємо вам здоров’я, добробуту, щасті, удачі, життєвої наснаги та нових здобутків на професійній ниві в ім’я розвитку й процвітання нашої держави.

З повагою,
міський голова                                                                         Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                                                     Олександр СТЕПАНИШИН

Поділитися