Головна

изображение viber 2021 09 17 15 47 26 892

Вітаємо вас з професійним святом – Днем фармацевтичного працівника!

Важливою і значущою є ваша повсякденна, гуманна місія – забезпечувати людей ліками. Ваш професійний тандем з лікарями, вміння знаходити оптимальні рішення повертають людям здоров’я, додають впевненості у власних силах та віри в життя. Бути фармацевтом означає щодня піклуватися про здоров’я наших громадян, виконуючи важливе соціальне завдання.

Фармацевтика нині зазнає значних змін. Сучасні новітні препарати орієнтовані не тільки на боротьбу з хворобою, але і на поліпшення якості життя, довголіття. Завдяки фаховій майстерності аптекарів, провізорів, науковців, виробників лікарських засобів, дистриб’юторів фармацевтичної продукції, працівників закладів, що здійснюють контроль за якістю ліків, галузь фармації залишається на належному рівні.

Ваша робота потребує високого рівня відповідальності за прийняті рішення. І важливо, щоб ці рішення були зумовлені професіоналізмом, турботою про здоров’я людей та особистою порядністю. Тож бажаємо вам передусім міцного здоров’я, усіляких гараздів, а ще подальшого професійного вдосконалення! Хай збуваються ваші мрії і надії на світле майбутнє. Упевнені, що завдяки вашій сумлінній праці та насназі здоров’я кожної людини і нації в цілому й надалі зміцнюватиметься!

З повагою,
міський голова                                                                                     Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                                                                         Олександр СТЕПАНИШИН

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.