Головна

den partizanskoj slavyi v ukraine

Прийміть щирі вітання з нагоди Дня партизанської слави!

Антинацистський опір українців – це промовиста історія героїзму і жертовності наших батьків і дідів. Своєю хоробрістю і героїзмом, відвагою та безмежною любовʼю до Батьківщини учасники руху опору довели усьому світові, що Україна ніколи не скориться загарбникам. І нині на східних кордонах нашої держави оборонці відстоюють одвічне право народу на волю, соборність і незалежність.

З почуттям безмежної подяки й любові ми віддаємо глибоку шану та повагу патріотам – усім, кого ми з гордістю називаємо народними месниками, –  і тим, хто не дожив до наших днів, і тим, хто через усе життя несе невгамовний біль від ран, від втрати бойових побратимів, гіркоту споминів про труднощі буднів підпілля. Важкі й жорстокі випробування випали на долю українського народу у роки лихоліття Другої світової війни. Мільйони українців пройшли крізь те пекло, та не скорилися. Це справжні герої, які врятували країну та світ від нацизму. В умовах жорстокого терору постав рух опору, який став по-справжньому грізним народним супротивом, що переконливо засвідчив волю та силу українського народу у відстоюванні власної державності та свободи. Відвагою, героїзмом, хоробрістю та безмежною любов’ю до Батьківщини учасники підпілля довели світові, що Україна ніколи не скориться загарбникам.

Шановні ветерани, дорогі визволителі! Низько вклоняємося вам і висловлюємо щиру подяку за ваш подвиг, який ми памʼятатимемо і шануватимемо вічно, за Велику Перемогу, за трудові звершення у повоєнні роки, за мудрість і підтримку у розбудові незалежної демократичної України. Бажаємо вам міцного здоровʼя, невичерпної життєвої енергії, родинного затишку, добробуту, злагоди та миру. Нехай кожен день вашого життя буде сповнений радістю, теплом, а ваші добрі справи примножать славу України!

З повагою,
міський голова                                                                          Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                                                     Олександр СТЕПАНИШИН

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.