Головна

Шановні ветерани!
Дорогі старокостянтинівці!

Цьогоріч минає 73 роки відтоді, як залпи Другої світової перестали лунати на нашій рідній українській землі. Величезний внесок у перемогу над нацизмом зробив саме український народ. І сьогодні ми низько вклоняємося і висловлюємо глибоку вдячність усім ветеранам, учасникам Другої світової війни, хто мужньо і стійко боровся з ворогами на фронтах, у підпіллі, національно-патріотичних формуваннях. Уславлюємо тих, хто в тилу самовідданою працею наближав Велику Перемогу. Вшановуємо пам’ять мільйонів захисників, хто стояв до останнього на передовій і за лінією фронту, але кому не судилося повернутися додому живим.
Ми завжди пам’ятатимемо й шануватимемо героїзм, звитягу та самовідданість тих, хто віддавав свої життєві сили заради майбутнього держави. Святий обов’язок нащадків – піклування про визволителів, про солдатських вдів, дітей війни, усіх, хто піднімав Україну з руїн у повоєнні роки.
Мир в Україні знову під загрозою. Ми знову змушені зі зброєю в руках боронити нашу незалежність та європейські цінності. І тепер, потерпаючи від військової агресії на Сході країни, ми, як ніколи, усвідомлюємо ціну свободи і миру. Подвиг ветеранів додає нам сил та наснаги у нинішній боротьбі за свободу та суверенітет України. Усвідомлюємо, що агресора можна зупинити спільними зусиллями. Знаємо, що той, хто захищає свою землю, завжди перемагає. Все це робить нас сильнішими. І ми обов’язково переможемо!
Схилімо голови перед пам’яттю загиблих у смертельному двобої з ненависним ворогом. Пам’ятаймо про кожну пролиту солдатську краплину крові, кожну вдовину і сирітську сльозу. Нехай спомин про ті події 1944 року об’єднає нашу старокостянтинівську громаду і весь український народ у порозумінні та примиренні. Хай додасть упевненості в перемозі українського народу.
Шановні ветерани! Ваша відвага, героїзм та нескореність духу є прикладом для прийдешніх поколінь. Від щирого серця бажаємо вам здоров’я, довгих років життя, любові та уваги рідних.
З нагоди Дня визволення України від фашистських загарбників від імені депутатського корпусу Старокостянтинівської міської ради, її виконавчого комітету та від себе особисто щиро вітаю вас, дорогі земляки, і бажаю миру, злагоди, добробуту, віри та впевненості у завтрашньому дні.
Злагоди і миру всій нашій Україні-неньці!

 

З повагою, міський голова                    Микола Мельничук

 

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.