Шановні працівники культури
та майстри народного мистецтва Старокостянтинова!

 

Від імені виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради, депутатського корпусу та від себе особисто вітаю вас з нагоди професійного свята – Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва!

Ви присвятили себе благородній справі – відроджувати, зберігати, розвивати безцінні духовні скарби нашого талановитого народу. Адже ви даруєте людям радість, допомагаєте долучатися до прекрасного, наповнюєте душі світлими почуттями, навчаєте розуміти красу і гармонію, любити рідний край, пісню і танець свого народу. Без вашої підтримки і розуміння, без вашої щирості і сердечності, ініціативності й творчої думки неможливі добрі переміни у нашому житті.

Багатство та різноманітність мистецьких здобутків і креативність наших старокостянтинівських митців, майстрів, аматорів, виконавців яскраво демонструють виступи у різноманітних арт-проектах, творчих конкурсах та фестивалях. Ви гідно презентуєте самобутнє мистецтво нашого краю на різних сценах в Україні та за кордоном.

Тож хай ніколи не полишають вас завзятість і творча наснага, натхненна праця, постійний творчий пошук, любов до обраної справи. Нових вам мистецьких перемог, успішної реалізації творчих ініціатив і нових культурних проектів. І нехай доля буде щедрою до вас на добро та життєві гаразди.

 

З повагою, міський голова                    Микола Мельничук

 

Поділитися