Головна

Шановні воїни-інтернаціоналісти, учасники бойових дій на території інших держав!

Щорічно ми віддаємо глибоку шану усім солдатам і офіцерам, рядовим і генералам, робітникам та службовцям, кому свого часу судилося пройти вогняне пекло бойових дій в Афганістані та інших «гарячих» точках планети. Саме 15 лютого Україна відзначає День вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

З повагою звертаємось до наших земляків – воїнів-інтернаціоналістів, до всіх синів і дочок України, яким довелося брати участь у локальних війнах та у врегулюванні воєнних конфліктів за межами нашої держави. Шануємо ваш героїзм і звитягу, вірність присязі й хоробрість, честь й благородство, завдяки яким ви заслужили щиру подяку у багатьох куточках світу та примножили авторитет України як країни-миротворця.

Схиляємо голови у скорботі перед тими, хто в ім’я миру віддав найцінніше – своє життя. Ми завжди пам’ятатимемо всіх, чию долю обітнула смерть на чужині, хто не повернувся додому живим.

І от знову безцінний досвід і моральні якості, активна громадянська позиція і професіоналізм тих, хто брав участь у бойових діях, перебував у гарячих точках, виконував миротворчі місії, потрібні самій Україні, яка протистоїть підступності та збройній агресії північно-східного сусіда. На тлі цих подій у незалежній Україні з’явилося нове покоління захисників, які самовіддано боронять вже не чужі землі, а рідну Україну. Водночас чимало з тих, хто з місією миротворців пройшов пекельний вогонь локальних воєнних конфліктів на чужині, одними з перших стали в ряди захисників України і пліч-о-пліч з молодими побратимами, боронять рідну землю. Адже захист Вітчизни – це священний обов’язок кожного!

Саме у вас ми вчимося любити і захищати отчий край. Завдяки вашим знанням військової справи і досвіду Україна переможе! Обов’язково переможе!

Від усієї громади Старокостянтинова я низько вклоняюся нашим загиблим героям і сердечно дякую живим за подвиг патріотизму, за захист єдності рідної держави. Бажаю всім нам миру і злагоди на отчій землі, кращої долі нашим дітям і внукам. І нехай Бог береже Україну та її захисників, чиї мужність та самовідданість є свідченням незборимої сили й волі Українського народу!

З повагою,
міський голова                                                                                  Микола Мельничук

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.