ДО УВАГИ КОРИСТУВАЧІВ ЗАСОБІВ ВИМІРЮВАЛЬНОЇ ТЕХНІКИ

  За даними ДП «Хмельницькстандартметрологія» у нашому місці в магазинах, на ринках, в закладах громадського харчування (ресторани, кафе, тощо) застосовуються не повірені засоби вимірювальної техніки (ЗВТ)- ваги, гирі, що є грубим порушенням ст.28 Закону України «Про метрологію та метрологічну діяльність» та Закону України «Про захист прав споживачів». Внаслідок цього споживачі (покупці) не можуть бути впевнені в достовірності показів засобів вимірювальної техніки. У зв’язку з цим порушуються їх законні права.

Вищезазначені засоби (ваги, гирі) відносяться до категорії законодавчо регульованих засобів вимірювальної техніки та підлягають періодичній повірці з міжповірочним інтервалом – не рідше 1 разу в 1 рік.

Для проведення повірки підприємствам, суб’єктам підприємницької діяльності та фізичним особам необхідно звернутися до ДП «Хмельницькстандартметрологія» за адресою: 29000, м.Хмельницький, вул.Свободи, 7 кім.104, 110, 111.

Контактні телефони: (0382)65-65-80, (067)311-64-41.

Заявки на проведення повірки ЗВТ надсилати  на факс: (0382)65-65-80 або на електронну пошту: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Поділитися