Милі, чарівні, найкращі наші жінки!

Від імені депутатського корпусу Старокостянтинівської міської ради, її виконавчого комітету та від себе особисто сердечно вітаю вас із нагоди чудового свята Весни, Любові та Краси – 8 Березня!

Україна завше трималася на жіночій мудрості і доброті, працьовитості й енергійності, відданості й любові. І нині жінки уособлюють те найкраще, на чому стоїть наша Вкраїнська земля. Берегині роду людського, хранительниці родинного вогнища, – ви з покоління в покоління передаєте традиції високої духовності, культури, працелюбства.

Ваша енергія, відповідальність, активна життєва позиція несуть у світ добро, злагоду і любов. Щедрість ваших душ зігріває, сила духу – захоплює, а краса – вселяє віру, що світ буде врятований. Без перебільшення, завдяки вашому таланту, працьовитості й енергії наш Старокостянтинів з кожним роком стає все кращим. Адже ви – жінки – берете активну участь у всіх сферах життя, вносите неоціненний вклад у соціально-економічний розвиток нашого міста і всієї країни.

Тож з глибокою повагою, вітаю зі святом усіх жінок Старокостянтинова, які обіймають керівні посади, хто трудиться в державних установах, хто очолює громадські організації, хто йде шляхом підприємництва, хто обраний депутатом і працює в органах місцевого самоврядування, хто навчає і лікує, хто виробляє чи вирощує, хто народжує і виховує, хто знаходиться на заслуженому відпочинку. І щиро бажаю, щоб це весняне свято додало вам гарного настрою, піднесених і добрих почуттів.

Нехай ваше життя повниться сонячним світлом, родинним теплом, жіночим щастям та радістю. Здоров’я вам та вашим рідним, успіхів, миру і любові. Хай квітне ваша краса, не міліють джерела доброти, натхнення і мудрості. Хай збудуться всі ваші світлі мрії і надії, добрі сподівання і задуми. Хай ваша щоденна праця буде увінчана щасливою долею ваших дітей, онуків, близьких вашому серцю людей.

Щастя вам, щедрої на добро долі та Божої благодаті на довгі роки!

Зі щирою повагою і сердечністю,
міський голова                                                                                               М.Мельничук

Поділитися