Головна

Дорогі земляки!
Шановна громадо Старокостянтинова!

Від імені виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради, депутатського корпусу та від себе особисто вітаю вас із воістину величним днем торжества Життя і Любові – світлим Христовим Воскресінням!

Святу Пасху ми зустрічаємо з відкритою душею та чистим серцем, з глибокою надією на перемогу добра в його споконвічній боротьбі зі злом. Велич цього свята надихає на діла праведні, спонукає до милосердя, закликає до справедливості. Вірю, що одвічні християнські цінності об’єднають нас у спільному прагненні жити в мирі, творити добро і щасливе майбутнє. Непрості випробовування, що випали нині на долю українського народу, мають нас об’єднати, зробити сильнішими, мудрішими, людянішими. Адже навіть у найскрутніші часи ми вірили і знали – Господь не залишить нас, ми відчували його захист і милосердя.

У щирій молитві звернімося до Бога, попросімо здоров’я і благополуччя кожній сім’ї, добробуту та процвітання – для нашого міста, злагоди та миру – для України, аби Боже благословіння стало запорукою миру в нашій державі. Я твердо переконаний, що спільно, у тісній та плідній співпраці влади та громади, ми справимося з непростими викликами сьогодення і досягнемо кращих позитивних результатів.

Від усього серця вітаю вас, дорогі старокостянтинівці, з Пасхальними святами! Нехай радість Великодня наповнює наші душі та серця, зміцнює віру та любов. Нехай світле Христове Воскресіння наповнить наше єство радісними почуттями та новими сподіваннями, сім’ї – щастям та добром, оселі – благополуччям та затишком, а всю рідну землю – миром та злагодою.

Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

З повагою,
міський голова                                                                                         Микола Мельничук

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.