Головна

Шановні старокостянтинівці!

Українці щороку у скорботний день 22 червня вшановують світлу пам’ять мільйонів земляків, життя яких обірвала Друга світова війна. У цей день розпочалася жахлива війна, яка забрала життя кожного п’ятого співвітчизника. День початку війни став в Україні історичним днем глибокої скорботи.

Горем і болем вона увірвалась в кожну українську домівку, кривавим лезом пройшла по кожному серцю, понівечивши долю цілих поколінь. Наш священний обов’язок – навіки зберегти пам’ять про тих, хто відстояв майбутнє, хто відвоював перемогу в цій жахливій війні, і тих, хто став жертвою нацизму.

Відтоді минуло багато років, та от знову ми змушені взятися за зброю. Українці вкотре проходять непростий шлях, демонструючи своє прагнення до свободи, дають гідну відсіч агресору, захищаючи державність і територіальну цілісність України. І нині, потерпаючи від військової агресії на сході країни, ми, як ніколи, усвідомлюємо ціну свободи і миру.

Будьмо ж вдячними захисникам України всіх поколінь за силу духу, патріотизм, готовність до самопожертви. Світла пам’ять усім загиблим за свободу України. Завдяки їхньому подвигу у нашій державі обов’язково настане спокій та мир.

Дорогі земляки! Ми маємо святий обов’язок – зберегти мир, волю, життя. Ми пам’ятаємо, якою страшною трагедією для українців була Друга світова війна. Ми усвідомлюємо, що агресора можна зупинити спільними зусиллями. Ми знаємо, що той, хто захищає свою землю, завжди перемагає. Все це робить нас сильнішими. Наша пам’ять – запорука неминучості нашої перемоги нині.

У День скорботи – пам’ятаємо, сумуємо, молимося, віримо…

З повагою,
міський голова                                                                      Микола Мельничук

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.