Головна

Дорогі випускники!

Шановні вчителі, батьки!

Від імені Старокостянтинівської міської ради, її виконавчого комітету та від себе особисто вітаю вас зі випускним святом, яке вінчає для одинадцятикласників шкільні роки та ознаменовує початок нового шлях у доросле самостійне життя.

Це світлий і радісний день, але водночас і трішки сумний. Адже це прощання з рідною школою, щирими друзями, із мудрими наставниками. Попереду – незвідана даль… А також і нові вершини! Нові досягнення! Нові перемоги! Ви молоді, перспективні, амбітні, завзяті й готові втілювати мрії в реальність. Ви – наш сьогоднішній день і наше майбутнє.

Дорогі діти, нинішні випускники! Вірте в себе, будьте добрими та чесними людьми! Щастя вам і удачі, сил і натхнення на нові щедрі засіви та ужинки! Бажаю вам щиро оптимізму, натхнення та наполегливості. Ніколи не забувайте вчителів, які подарували вам не лише знання, але й тепло сердець, часточку власної душі. У добру путь!

У цей святковий день слова сердечної вдячності адресую освітянам Старокостянтинова. Своєю мудрістю, наснагою, теплом своєї душі – без перебільшення – ви творите майбутнє нашого міста і країни. Твердо переконаний, що ваші зусилля й надалі будуть спрямовані на виховання у юних серцях почуття добра, людяності, любові до рідного краю.

Вітання висловлюю батькам, а також дідусям і бабусям, які дбають про виховання своїх дітей й онуків, вірять у їхні здібності й обдарування, та у щасливе майбутнє. Бажаю, щоб ви завжди відчували радість удач і заслужену гордість за своїх дітей. 

Нехай мелодія останнього шкільного вальсу пролунає в кожному серці радістю і піднесеним настроєм. Зичу усім добра й благополуччя, здоров’я і щастя, злагоди й миру всій нашій Україні.

Зі святом! 

З повагою,міський голова                               Микола Мельничук

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.