Шановна старокостянтинівська громадо!

Дорогі земляки!

Непростим був шлях українського народу до того незабутнього дня, коли нарешті втілилася у життя наша одвічна мрія про волю та суверенність Української держави. До цієї славетної дати йшли багато поколінь наших предків, які відважно й невтомно боролися за самостійну державу та її майбутнє. І саме під синьо-жовтим знаменом українці боролися і перемагали, жили і мріяли, та зуміли зберегти свою самобутність, мову та прагнення до свободи.Від імені Старокостянтинівської міської ради, її виконавчого комітету, від себе особисто вітаю вас з Днем Державного Прапора та 27-ю річницею незалежності України!

Відзначаючи 27-у річницю Незалежності нашої держави, ми – як ніколи – усвідомлюємо її справжню цінність! Слова «незалежність», «суверенність», «єдність» для кожного палкого вкраїнського серця набули нового звучання. На жаль, нам знову доводиться відстоювати суверенітет, цілісність території, інтереси рідної країни. Але будьмо певними, що наш сильний і вольовий народ вистоїть і у цих випробуваннях – ми переможемо! Маємо гідно пройти крізь ці випробування і в єднанні, ціною спільних прагнень захистити нашу незалежність, наше право бути повноправними господарями на своїй Українській землі.

Ми є свідками подій, які мають доленосне значення для майбутнього нашої держави, загартовують дух української самосвідомості, виховують в кожного повагу до своєї Вітчизни, до її Прапора та незалежності. Щире спасибі усім, хто вкладає у розвиток рідного краю працю й інтелект, хто боронить і захищає нашу державу від ворога, хто примножує її багатство і славу. Пишаймося, що є громадянами великої європейської держави Україна, яка засвідчила усьому світу готовність найвищою ціною боронити свободу й демократію.

Нехай же нас завжди об’єднує любов і небайдужість до рідного міста та всієї України. Будьмо згуртованими і відповідальними. Спільними зусиллями, єдиною громадою ми здолаємо усі негаразди та переможемо недругів, які зазіхнули на незалежність нашої держави, її цілісність та наш європейський вибір.

Від усієї душі зичу вам, дорогі земляки, міцного здоров’я, миру на рідній землі, добра та злагоди, щедрої долі, подальших успіхів в усіх справах і починаннях. Нехай оминає наші оселі лихо, хай янголи бережуть наших воїнів, а Господь Бог благословить Україну на мир, спокій та процвітання!

Слава Україні!

Слава українському народові!

Героям слава!

З повагою, міський голова                                         Микола Мельничук

Поділитися