Шановні працівники соціальної сфери!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня працівника соціальної сфери!

Ваше свято – це чудова нагода висловити вдячність вам – людям з великим серцем та щирою душею, усім, хто обрав таку потрібну і благородну сферу діяльності, як соціальний захист населення. Ви ті, хто першими приймає на себе людські проблеми, біль та життєві негаразди, ви ті, хто від них не відвертається, а прагне допомогти і підтримати кожного.

Соціальний захист – це особлива галузь, яка найближче стоїть до життєвих інтересів усіх громадян і в якій не можуть працювати байдужі люди. Ви творите добро та виявляєте милосердя; робите ви це не тільки за службовим обов’язком, але й за покликом душі. Серед вас – працівники різного фаху; у когось стаж служби обчислюється не одним десятком років і ті, у кого ця служба лише розпочинається; та у кожного з вас за плечима напрацьований досвід роботи з людьми, професійні знання, високе почуття відповідальності, бажання працювати.

den 000Щиро дякую вам за сумлінну працю, самовіддане служіння обраній справі, за те, що в наш непростий час ви робите все можливе, щоб не згасали високі ідеї добра і гуманізму. Переконаний, що ми з вами єдині у прагненні соціальної справедливості, людяності, у бажанні, щоб мешканці нашого міста мали гідну роботу та гідне життя.

Від імені депутатського корпусу Старокостянтинівської міської ради, її виконавчого комітету та від себе особисто зичу вам та вашим родинам міцного здоров’я, щастя, сімейного затишку і тепла. Хай спільними зусиллями і спільною працею будується щасливе майбутнє України, добробут і гідне життя громадян міста! Натхнення вам й успіхів у вашій благородній справі!

З повагою,
міський голова                                                  Микола Мельничук

Поділитися