Головна

За даними Українського Гідрометцентру, на території Хмельницької області протягом 12-15 грудня очікується ускладнення погодних умов: сніг та мокрий сніг, хуртовина, приріст снігового покрову, на дорогах ожеледиця та місцями снігові замети, посилення вітру до 7-12 м/с.

Такі погодні умови призведуть до ускладнення руху транспорту на окремих ділянках дороги, погіршення видимості на дорогах, ускладнюватимуть роботу енергетиків та комунального господарства.

Зважаючи на синоптичний прогноз, міський оперативний штаб із координації дій щодо попередження та ліквідації можливих надзвичайних ситуацій в осінньо-зимовий період 2018-2019 років нагадує учасникам дорожнього руху, що за таких погодних умов необхідно бути максимально уважними та обережними. Рекомендуємо не планувати поїздок на далекі відстані та по можливості обмежити користування власним автотранспортом.

Окрім цього, вибирайте безпечний швидкісний режим, користуйтеся протитуманними фарами або ближнім світлом фар, пасками безпеки, дотримуйтеся безпечної дистанції та правил паркування.Якщо ж виїзд є вкрай необхідним – подбайте про необхідний запас палива, їжі, гарячих напоїв та теплого одягу, обов’язково зарядіть мобільний телефон.

Просимо Вас відповідально ставитись до власного життя та життя своїх рідних!

За інформацією міського оперативного штабу із координації дій щодо попередження та ліквідації можливих надзвичайних ситуацій в осінньо-зимовий період 2018-2019 років

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.