Дорогі старокостянтинівці,

християни західного обряду!

 

Від імені депутатського корпусу Старокостянтинівської міської ради, її виконавчого комітету, від себе особисто сердечно вітаю усіх християн, хто святкує Різдво Христове за Григоріанським календарем, з цим величним святом, яке для кожного є символом злагоди та любові до ближнього. Різдво – це завжди народження надії на все краще, на здійснення заповітних мрій і помислів.

Диво народження Сина Божого вже понад дві тисячі років надихає й об’єднує вірян в єдину світову християнську родину. Віруючі-католики першими стрічають на вечірньому небі яскраву різдвяну зірку, а її тепло зігріває усіх християн нашого міста та освітлює шлях у новий щасливий рік.

Для українців Різдвяні свята спрадавна були джерелом світлої радості, очищення душі, зміцнення віри і надії. Воно наповнює наше життя добротою та щирістю, духовністю і милосердям. Свято Різдва традиційно відзначаємо у сімейному колі, тож нехай усій нашій родині – старокостянтинівській громаді, воно принесе добро і радість, благополуччя і єдність. Нехай сам Всевишній зміцнить нашу силу духу та віру, а божественна благодать увійде в кожну оселю.

Хай ці чудові зимові свята будуть щедрими та веселими, додадуть життєвої наснаги й енергії на добрі справи.

Попросімо у Господа у своїх молитвах злагоди та миру для нашої рідної України!

Гарних вам і радісних Різдвяних свят!

 

 З повагою, міський голова                    Микола Мельничук

 

Поділитися