Виконавчий комітет Старокостянтинівської міської ради (організатор перевезень), згідно з ст.43 Закону України «Про автомобільний транспорт», Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 року №1081 та рішеннями виконавчого комітету міської ради від 27.01.2011 року №51 від 15.12.2011 року №588 (із внесеними змінами та доповненнями), оголошує конкурс на право перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування.
Об’єктом конкурсу є:
маршрут №2 «Військовий радгосп- Вокзал II» графік 27, кількість оборотних рейсів – 8, звичайний режим руху, час роботи на маршруті з 07:20 год. до 18:12 год. щоденно;

У конкурсі можуть брати участь всі автомобільні перевізники, що відповідають його умовам:
1.    Наявність ліцензії на право надання послуг з перевезень пасажирів на автобусних маршрутах загального користування.
2.    Наявність ліцензійних карток на кожний автобус, який пропонується до використання на автобусному маршруті.
3.    Наявність сертифікованих автобусів відповідного класу, оформлених на автомобільного перевізника згідно чинного законодавства, які відповідають вимогам безпеки, охорони праці та екології.
4.    Забезпечення роботи на міських автобусних маршрутах загального користування не менш як одного транспортного засобу, пристосованого для перевезення осіб з обмеженими фізичними можливостями.
5.    Надання транспортних засобів у разі проведення евакуаційних заходів під час виникнення надзвичайних ситуацій.
6.    Наявність резерву автобусів для заміни рухомого складу на автобусних маршрутах загального користування у разі виходу їх з ладу згідно затвердженого нормативу.
7.    Транспортні засоби на міських маршрутах повинні мати не менше 18 місць для сидіння пасажирів, висоту салону не менше 1,9 м, відстань від землі до першої сходинки не більше 0,4 м.
8.    Наявність виробничої бази або укладеного договору про здійснення контролю за належним технічним і санітарним станом та проведенням технічного обслуговування рухомого складу.
9.    Забезпечення контролю технічного стану транспортних засобів перед виїздом на маршрут.
10.    Забезпечення проведення щозмінного передрейсового медичного огляду стану здоров’я водіїв.
11.    Надання візуальної інформації в салоні автобуса щодо правил надання послуг, вартість проїзду, відомості про перевізника та страховика, позначення місць розташування аварійних виходів, вогнегасника, аптечки, кнопки екстреної зупинки, місць для пасажирів з дітьми та інвалідів.
12.    Дотримання правил пожежної безпеки згідно з вимогами чинного законодавства.
13.    Дотримання вимог санітарного законодавства, а саме: режим та умови праці водіїв та кондукторів, режим прибирання транспортного засобу, проходження медичного огляду водіїв та кондукторів автобусів відповідно до вимог наказу МОЗ України № 280 від 23.07.2002 р.
14.    Наявність в автобусі укомплектованої аптечки першої медичної допомоги з переліком лікарських засобів затверджених наказом МОЗ України від 07.07.1998 р. №187 (аптечка №2).
15.    Забезпечення дотримання умов галузевої та регіональної угод з оплати праці найманих працівників.
16.    Забезпечення пільгових перевезень пасажирів, які відповідно до законодавства користуються такими правами.
17.    Щомісячне забезпечення виконання розкладу руху автобусів на автобусних маршрутах загального користування, відповідно до затвердженого виконавчим комітетом міської ради паспорту маршруту з регулярністю не менше 97%.
Для участі в конкурсі на кожний об’єкт конкурсу необхідно подати такі документи:
-    заяву на участь у конкурсі;
-    нотаріально завірену копію ліцензії на право надання послуг з перевезень пасажирів (може подаватися в одному примірнику, якщо перевізник-претендент бере участь у кількох конкурсах, які проводяться на одному засіданні);
-    перелік транспортних засобів, які пропонуються до використання на автобусному маршруті, із зазначенням марки, моделі, пасажиромісткості (з відміткою «з місцем водія/без місця водія»), VIN-коду транспортного засобу, державного номерного знака, року випуску транспортного засобу;
-    копії ліцензійних карток на кожний автобус, який пропонується до використання на  автобусному маршруті;
-    копії свідоцтв про реєстрацію транспортних засобів або тимчасових реєстраційних талонів автобусів, що пропонуються до використання на маршруті;
-    копію документа, що підтверджує проведення процедури санації (за умови проведення санації);
-    перелік транспортних засобів, пристосованих для перевезення осіб з обмеженими фізичними можливостями, які пропонуються для роботи на автобусному маршруті, або письмова інформація про їх відсутність;
-    копія договору на технічне обслуговування транспортних засобів;
-    копія договору на проведення передрейсових медичних оглядів водіїв;
-    анкету до заяви про участь у конкурсі;
-    копія штатного розпису, податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податку, і сум утриманого з них податку (форма N 1ДФ) за останні повні два квартали.
Організація, забезпечення і підготовка матеріалів для проведення засідань конкурсного комітету, відповідно до рішення виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради від 24 грудня 2015 року №415 «Про визначення управління економіки відповідальним за організацію забезпечення і підготовки матеріалів для проведення засідань конкурсного комітету по проведенню конкурсів на перевезення пасажирів на маршрутах загального користування в місті Старокостянтинів», покладається на управління економіки виконавчого комітету міської ради (вул. Острозького, 43/1 (стадіон), тел. 3-05-60,  e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.).
Документи для участі у конкурсі приймаються від претендентів управлінням економіки з дня оголошення.
Документи для участі в конкурсі пронумеровуються, прошиваються, підписуються уповноваженою особою перевізника-претендента та скріплюються печаткою з позначенням кількості сторінок цифрами і словами.
Документи для участі в конкурсі подаються перевізником-претендентом у двох закритих конвертах (пакетах).
Конверт (пакет) з позначкою «N 1», який містить документи для участі в конкурсі, відкривається наступного дня після закінчення строку їх прийняття.
Конверт (пакет) з позначкою «N 2», який містить документи з інформацією про те, на який об'єкт конкурсу подає документи перевізник-претендент, відкривається під час засідання конкурсного комітету.
У разі подання перевізником-претендентом документів для участі в кількох конкурсах, що проводяться на одному засіданні, ним робиться однакова відмітка на конвертах N 1 і 2, які стосуються одного і того ж конкурсу, що дасть змогу визначити приналежність їх одне одному.
Документи, що безпосередньо стосуються конкурсу, які надійшли до управління економіки у зазначений в оголошенні про проведення конкурсу строк від підприємств, установ та організацій, які не є перевізниками-претендентами, подаються на розгляд конкурсного комітету.
Документи, які надійшли до організатора після встановленого строку, не розглядаються.
За роз’ясненнями щодо оформлення документів для участі в конкурсі перевізник-претендент має право звернутися до організатора, який зобов’язаний надати їх в усній чи письмовій формі (за вибором перевізника претендента) протягом трьох днів.
Необхідну інформацію про об’єкт конкурсу та бланки документів для участі в конкурсі (заява, анкета) можна отримати в управлінні економіки щоденно (крім суботи та неділі) з 09:00 год. до 16:00 год., а також на офіційному сайті виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради http://starkon.gov.ua/
Плата за участь у конкурсі відсутня.
Останній термін подання документів –05 грудня 2017 року до 16:00 год.
Конкурс відбудеться 20 грудня 2017р  року о 10 годині в приміщенні Старокостянтинівської міської ради по вул. Острозького, 41.

Поділитися