РС ГУ ДСНС

У зв’язку із різким повишенням температурних показників та з метою попередження пожеж у житловому секторі, також з збільшенням пожеж на території району працівниками Старокостянтинівського районного сектору ГУ ДСНС України у Хмельницькій області, 29 січня 2016 разом з представниками РДА та працівниками місцевої пожежної команди проведено навчання проживаючих громадян з питань пожежної техногенної безпеки та заходів цивільного захисту у Самчиківської сільській раді.

Так спільною роботою проінструктовано населення, щодо правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення, користування електромережою, правил поведінки на льоду у зимовий період та дій населення, щодо недопушення загибелі у зимову пору при незьких температурних умов зимових завірюх. Взагалом опрацьовано 154 особи.
Такі заходи повязані з великою кількістю пожеж що сталось на території міста Старокостянтинів та Старокостянтинівського району. Лише за січень місяць 2016 року сталось 9 пожеж проти 5 за аналогічний період, під час ліквідації пожежі було виявлено одну загиблу людину. Так за січень поточного року виявлено загиблу людину на водних обєктах району.
Тому Старокостянтинівський РС ГУ ДСНС України у Хмельницькій області просить Вас будьте уважні та обережні, пам’ятайте про правила пожежної безпеки що вони можуть зберегти ваші оселі та ваше життя, незабувайти правила поведінки на льоду. Будьте уважні та обережні. При винекненні надзвичайної ситуації нопер служби порятунку 101.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.