РС ГУ ДСНС

«Пожежонебезпечний період»

Шановні жителі Старокостянтинівщини районний сектор Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області повідомляє, що з початку поточного року виникло 9 пожеж , прямі збитки від пожеж становлять 33 тис. 500 грн. На території Старокостянтинівського району на пожежах виявлено 1 загиблих людини. За основними проявами виникнення пожежі, 5 випадків по місту та району це порушення правил пожежнї безпеки при монтування та експлуатації пічного опалення, 4 випадків порушення правил пожежної безпеки при експлуатації електроустановок та електромережі. 91 % усіх пожеж становить житловий сектор.
Також на протязі місяцю на теренах області збільшилась кількісьт викликів підрозділів пожежної охорони де гасіння пожежі ускладнюється травматизмом та загибелью громадян.
Тому Старокостянтинівський районний сектор активізував інформаційно-розяснювальну роботу, щодо недопущення пожеж в житловому секторі. Проведення розяснювальної роботи серед жителів міста та району з розповсюдженням листівок та буклетівз протипожежними застереженнями. Станом на 08.02.2016 року проведено таких заходів у 13 населених пунктів де опрацьовано 345 громадян.
Проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи серед населення-основне завдання Старокостянтинівського районного сектору ГУ ДСНС України у Хмельницькій області. До проведених заходів залучені усі працівники, які здійснюють відпрацювання населених пунктів, проводять роз’яснювальну роботу із соціально-незахищеними вестами населення. Проте, щоб не траплялось лиха в оселях, в будівлях з великим скупченням людей роз’яснювальної роботи не достатньо.
Тому Старокостянтинівський районний сектор ГУ ДСНС України у Хмельницькій закликає вас шановні жителі: НЕ БУДЬ БАЙДУЖИМ! Можливо, саме ти зможеш попередити біду! Адже, інколи достатньо просто навідати горе-сусіда, проявити небайдужість, тим самим можливо врятувати чиєсь життя. Не полінуватись перевірити опалювальні прилади на твердому опаленні. Провести ремонт старої або вийшовшої свій робочий ресурс електро мережі. БУДБТЕ УВАЖНІ ТА ОБЕРЕЖНІ!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.