РС ГУ ДСНС

В період з 16 по 17 лютого 2016 року працівниками Старокостянтинівського районного сектору ГУ ДСНС України у Хмельницькій області було проведено відпрацювання Сахновецької сільської ради. Рятувальники здійснили обхід домогосподарств та провели агітаційно-роз’яснювальну роботу з питань пожежної безпеки та приведення в належний протипожежний стан домоволодінь соціально незахищених верств населення та багатодітних сімей. Особливу увагу працівники ДСНС приділили людям похилого віку, котрі використовують пічне опалення.


До того ж, з метою покращення організації пожежної безпеки в житловому секторі району, на виконання Кодексу Цивільного захисту України, за ініціативи провідного інспектора Старокостянтинівського РС Віктора Шевчука було позачергово зібрано усіх сільських депутатів та проведено позачерговий виконком, на якому рятувальники розповіли про всі виявлені недоліки та порушення, а також запропонували ряд заходів щодо покращення протипожежного стану будинків.

Крім цього, надзвичайники акцентували увагу на проведенні профілактичних заходів серед рибалок та наголосили на небезпеці, яка існує під час перебування на водоймах у зимовий період.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.