РС ГУ ДСНС

Шановні жителі м. Старокостянтинова та Старокостянтинівського району Районний сектор Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області повідомляє, що з початку поточного року виникло 14 пожеж , прямі збитки від пожеж становлять 39 тис. 540 грн. На території Старокостянтинівського району на пожежах виявлено 1 загиблу людину. За основними проявами виникнення пожежі то 7 випадків по місту та району це порушення правил пожежнї безпеки при монтування та експлуатації пічного опалення, 4 випадків порушення правил пожежної безпеки при експлуатації електроустановок та електромережі, 3 випадків необережного поводження з вогнем. 92 % даних пожеж виникли в житловому масиві.

Лише за останній тиждень підрозділом проведино 5 виїздів з них три на ліквідації пожеж серед яких на пожежах врятовано 2-х осіб з пожежі.
Тому Старокостянтинівський районний сектор активізував інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо недопущення пожеж в житловому секторі. Проведення розяснювальної роботи серед жителів міста та району з розповсюдженням листівок та буклетів з протипожежними застереженнями.
Для недопущення пожеж не вистачає таких заходів.
Тому Старокостянтинівський районний сектор ГУ ДСНС України у Хмельницькій та навчально – консультаці’ний пункт у м. Старокостянтинові МНЦ та БЖД Хмельницької області закликає вас шановні жителі: НЕ БУДЬ БАЙДУЖИМ! Можливо, саме ти зможеш попередити біду! Адже, інколи достатньо просто навідати горе-сусіда, проявити небайдужість, тим самим можливо врятувати чиєсь життя. Не полініться перевірити опалювальні прилади на твердому опаленні. Провести ремонт старої або електро мережі свій робочий ресурс. БУДБТЕ УВАЖНІ ТА ОБЕРЕЖНІ!!!

 

 

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.