Шановні жителі м. Старокостянтинова та Старокостянтинівського району Районний сектор Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області повідомляє, що з початку поточного року виникло 14 пожеж , прямі збитки від пожеж становлять 39 тис. 540 грн. На території Старокостянтинівського району на пожежах виявлено 1 загиблу людину. За основними проявами виникнення пожежі то 7 випадків по місту та району це порушення правил пожежнї безпеки при монтування та експлуатації пічного опалення, 4 випадків порушення правил пожежної безпеки при експлуатації електроустановок та електромережі, 3 випадків необережного поводження з вогнем. 92 % даних пожеж виникли в житловому масиві.

Лише за останній тиждень підрозділом проведино 5 виїздів з них три на ліквідації пожеж серед яких на пожежах врятовано 2-х осіб з пожежі.
Тому Старокостянтинівський районний сектор активізував інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо недопущення пожеж в житловому секторі. Проведення розяснювальної роботи серед жителів міста та району з розповсюдженням листівок та буклетів з протипожежними застереженнями.
Для недопущення пожеж не вистачає таких заходів.
Тому Старокостянтинівський районний сектор ГУ ДСНС України у Хмельницькій та навчально – консультаці’ний пункт у м. Старокостянтинові МНЦ та БЖД Хмельницької області закликає вас шановні жителі: НЕ БУДЬ БАЙДУЖИМ! Можливо, саме ти зможеш попередити біду! Адже, інколи достатньо просто навідати горе-сусіда, проявити небайдужість, тим самим можливо врятувати чиєсь життя. Не полініться перевірити опалювальні прилади на твердому опаленні. Провести ремонт старої або електро мережі свій робочий ресурс. БУДБТЕ УВАЖНІ ТА ОБЕРЕЖНІ!!!

 

 

Поділитися