РС ГУ ДСНС

04-05 квітня рятувальники спільно із представниками поліції провели профілактичний рейд щодо попередження пожеж в екосистемах у сільській місцевості та місцях посівної компанії. Метою заходу було попередження випадків спалювання сухого листя та трави.


Під час рейду фахівці поспілкувались із людьми, які працювали на присадибних ділянках та у місцях проведення жнивної компанії. Громадянам було проведено роз’яснення щодо недопущення виникнення пожеж на полях та відкритих територіях внаслідок спалювання сухої рослинності. Під час рейду рятувальники роз’яснили людям про небезпеку неконтрольованого вогню, проінструктували щодо дій при виявленні пожежі. Кожному співрозмовнику було вручено пам’ятки та листівки застережного характеру та нагадали про адміністративну відповідальність.

Шановні громадяни, будьте дуже обережними з вогнем у межах будь-якої природної території. Щоб ваша необережність не стала причиною пожежі сухої трави – ніколи не підпалюйте її на галявинах у лісі, не викидайте недопалки поблизу доріг та річок, де найчастіше і відбуваються загоряння. Якщо ви побачите, як це роблять інші, зупиніть їх і поясніть, чим небезпечне спалювання трави.

 

 

 

 

 

 

 

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.