РС ГУ ДСНС

9-10 квітня працівники Старокостянтинівського районного сектору разом з працівниками Головного управління ДСНС спільно із представниками поліції провели профілактичний рейд щодо попередження пожеж в екосистемах у сільській місцевості та місцях посівної компанії. Метою заходу було попередження випадків спалювання сухого листя та трави.


Під час рейду фахівці поспілкувались із людьми, які працювали на присадибних ділянках та у місцях проведення посівної компанії селах Григорівки, Попівці, Пашківці, Миролюбне, Сковородки, Верхняки та місто Старокостянтинів. З громадянами провели роз’яснювальні бесіди щодо недопущення виникнення пожеж на відкритих територіях внаслідок спалювання сухої рослинності, про небезпеку, що несе за собою неконтрольований вогонь, проінструктували щодо дій у разі виявлення пожежі. Наприкінці розмови вогнеборці вручили пам’ятки та листівки застережного характеру та нагадали про адміністративну відповідальність.

Тож Державна служба України з надзвичайних ситуацій закликає громадян: не будьте байдужими, якщо помітили дим, тління або слабкий вогонь! Зверніть увагу - загасити займання трави поблизу житлового сектору на самому початку легко - просто вилити відро води чи закидати землею. Просимо Вас відповідально ставитися до власного життя та здоров'я! Пам'ятайте – попередити трагедію набагато легше, ніж ліквідувати її наслідки.

 

 

 

 

 

 

 

 

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.