РС ГУ ДСНС

12 квітня на території ТОВ «Старокостянтинів цукор», що у м. Старокостянтинів відбулися комплексні тактичні навчання оперативних служб із реагування на надзвичайні ситуації техногенного та природнього характеру. Основна тема навчань – ліквідація умовної пожежі на головному виробничому корпусі підприємства.

За легендою навчань, внаслідок замикання електропроводів виникла пожежа, яка на момент прибуття пожежно-рятувальних підрозділів розповсюдилася площею 120 кв. м.

На місце події, за підвищеним номером виклику, прибув черговий караул 19-ї державної пожежно-рятувальної частини, пожежна техніка двох військових частин, аварійні бригади служби електромереж, газу, охорони громадського порядку та швидкої медичної допомоги. Спільними зусиллями надзвичайну подію було оперативно ліквідовано.

За словами керівника навчань, тренування пройшли успішно, підрозділи ДСНС та усі оперативні служби довели свою готовність діяти за призначенням. Виявлені недоліки дозволять запобігти їхньому повторному виникненню під час реальної аварійної ситуації.

 

 

 

 

 

 

 

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.