РС ГУ ДСНС

Перевірки здійснюються з метою забезпечення дотримання в оздоровчих закладах вимог пожежної безпеки та запобігання виникнення пожеж та організації безпечного літнього відпочинку та оздоровлення дітей у 2016 році.
Основна увага працівників Старокостянтинівського РС ДСНС приділяється таким питанням як стан автоматичної пожежної сигналізації, забезпечення первинними засобами пожежегасіння, відповідність нормам електрообладнання, наявність вогнезахисної обробки дерев’яних конструкцій, протипожежному водопостачанню тощо. Здебільшого керівниками таборів проводиться певна робота по приведенню в належний пожежно безпечний стан, але ж все-таки практично в кожному закладі виявляються певні недоліки з питань протипожежного захисту.
«Загалом порушення, які були виявлені під час перевірки минулого року, майже всі усунені. Але, поряд із цим, є окремі недоліки, які до відкриття мають усунутись у повному обсязі.
Також, під час перевірок, з персоналом таборів додатково проводяться бесіди та інструктажі з питань дотримання вимог правил пожежної безпеки, інженерно-інспекторський склад державного пожежного нагляду надають роз’яснювальну та методичну допомогу.
Влітку, під час перебування дітей в оздоровчих таборах, рятувальники будуть пильно слідкувати за дотриманням правил пожежної безпеки на території таборів, а також проводитимуть навчання дітей правилам безпеки життєдіяльності.

 

 

Старокостянтинівський РС ГУ ДСНС України у Хмельницькій області.

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.