РС ГУ ДСНС

3 червня працівники ДСНС завітали до Центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради, аби роз’яснити дітям основні правила безпеки життєдіяльності.

Зустріч розпочалась із розповіді про особливості професії рятувальника та про те, яких правил потрібно дотримуватись, щоб життя було безпечним. Діти активно відповідали на запитання рятувальників, із зацікавленістю слухали їхні розповіді. Найцікавішою частиною заходу став показ техніки та аварійно-рятувального спорядження. Малечі продемонстрували пожежний автомобіль та пожежно-технічне обладнання, що використовується під час ліквідації наслідків надзвичайних подій. Дітвора радо відгукнулась на пропозицію спробувати себе у ролі рятувальника: наввипередки приміряли захисний одяг, за допомогою пожежного ствола гасили умовну пожежу, забирались у кабіну пожежного автомобіля.

Час пройшов непомітно, і задоволені дітлахи подякували рятувальникам за цікаву зустріч, під час якої вони дізналися багато нової та корисної інформації. Крім того, діти пообіцяли завжди дотримуватись правил, які збережуть їх здоров’я та життя.

 

 

 

 

 

 

 

 

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.