РС ГУ ДСНС

Для Старокостянтинівщини початок зими ознаменувався сніговим колапсом. Лише за 12 годин випала половина місячної норми опадів. Через пориви вітру та випаду мокрого снігу рятувальники Старокостянтинівщини зробили чотири виїзди для врятування людей та автомобілів на автошляхах. Так 13.11.2016 року о 11 год 50 хв. поступило повідомлення від жителів с. Григорівка що на автодорозі між с. Григорівка та м. Старокостянтинів зійшло в кувейт 4 автотранспортних засоби. Також в той же день о 13 год 00 хв. поступило повідомлення від водія автомобілю Daewoo Lanos, який прямував у місто на відрізку шляху с. В.Керекешено м. Старокостянтинів, про те що в кувейт зійшло 2-ва автотранспортних засоби. Також того дня о 14 год. 15 хв. від водя Nissan Primastar надійшло повідомлення що на автошляху поблизу с. Воронківці застряг у сніговій пастці. 13.11.2016 року о 17 год 20 хв. поступило повідомлення від водія MERCEDES Sprinter, що в наслідок ускладення погодніх умов поблизу с. М.Чорнятин автомобіль потрапив у снігові замети, автомобіль перевозив 14 людей з них 12 дітей. Того ж дня до пункту звязку 19 ДПРЧ ГУ ДСНС України у Хмельницькій області о 20 год 01 хв. від водія Toyota Land Cruiser Prado поступило повідомлення що 3-ри автомобілі потрапили у снігові замети чим ускладнили проїзд по автошляху. В одному із автомобілів знаходилось 1 дитина.
Так 13.11.2016 року завдяки оперативним діям рятувальників Старокостянтинівського району вдалось звільнити зі снігової пастки 13 автотранспортних засобів та надати допомогу 34 особам серед яких 13 дітей. Під час пригод травмованих та загиблих не виявлено.
У звязку з вищевикладеним Старокостянтинівський РС ГУ ДСНС України у Хмельницькій оласті в котре нагадує Будьте уважні та обережні. Під час наступання холодів просить громадян вдягатись тепліше. Водія при подорожі на дальні відстані мати у машині 20 л. каністру з паливом та продовольчих товарів на 12 год. водіям транспортних засобів, які здійснюють пасажирські перевезення, варто пам’ятати, що вони відповідають за життя і здоров’я своїх пасажирів.

 

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.