РС ГУ ДСНС

Неодмінним із чинників забезпечення на самперед проблеми пожежної безпеки у сільській місцевості - це створення та функціонування місцевих пожежних команд в районі. Для розв’язання проблеми щодо їхніх дій за призначенням допомагає реалізація програм та субвенції сільських рад, завдяки цьому такі команди у районі виконують поставлені завдання.
У 2016 році проведено велику роботу щодо належного функціонування вищевказаних підрозділів, а саме забезпечення спеціальним захисним одягом, забезпечення форминим одягом, паливо мастильним матеріалом, пожежно-технічним обладненням та деталями до автомобілів, яким вже вишов термін експлуатації.
Так рятувальники та органи місцевого самоврядування Старокостянтинівського району продовжують у данному напрямку роботу. Старокостянтинівською РДА у 2017 році, згідно цільової програми «Забезпечення пожежної безпеки населених пунктів та об’єктів усіх форм власності, розвитку інфраструктури підрозділів пожежної охорони у Старокостянтинівському районі», на функціанування 4-х підрозділів передбачило та виділело більше 1 млн. грн. Тому 13.02.2017 року за рахунок субвенцій та виконнання програми, для рятувальників місцевої пожежної команди с. Зеленці Старокостянтинівського району пошито та вручено теплі формені бушлати та шапки (фески). Також у цей день відмічено кращих працівників відповідними грамотами за якісну та сумлінну роботу.
Відповідно завдяки підтримки громади, боєздатність підрозділів у сільській місцевості збільшится у рази.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.