УКРАЇНА
СТАРОКОСТЯНТИНІВСЬКА МІСЬКА РАДА ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
 

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
 
від «31» травня   2013р.    № 229/2013-р                                                      м. Старокостянтинів


На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 28.01.2009 року №41 «Про затвердження Державної цільової соціальної програми «Молодь України» на 2009-2015 роки», міської програми «Молодь Старокостянтинова» на період до 2015 року, затвердженої рішенням 3 сесії міської ради від 21.12.2010 року №11, з метою розвитку творчих здібностей молоді та керуючись ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1.    Управлінню у справах сім'ї та молоді виконавчого комітету міської ради   (Чепурна Т.П.), відділу з питань фізичної культури та спорту виконавчого комітету міської ради (Сторожук І.В.), відділу культури, туризму та охорони культурної спадщини  виконавчого комітету міської ради ( Муляр  В.І.) , міському центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді ( Чепелюк Н.А.) забезпечити проведення в місті Місячника дитячого та молодіжного руху з 01 червня по 01 липня 2013 року.
2.    Затвердити заходи з проведення в місті Місячника дитячого та молодіжного руху згідно з додатком.
3.    Редакції газети «Наше місто» (Сапчук І.В.) та редакції міського радіомовлення (Гладун В.І ) забезпечити висвітлення зазначених заходів.
4.    Фінансовому управлінню виконавчого комітету міської ради (Камінська В.К.) виділити кошти на фінансування проведення заходів, а саме:
4.1. у сумі 1100 (одна тисяча сто) гривень у межах асигнувань, передбачених у бюджеті міста на 2013 рік на реалізацію міської програми  «Молодь Старокостянтинова» на період до 2015 року;
4.2. у сумі 600 (шістсот) гривень у межах асигнувань, передбачених у бюджеті міста на 2013 рік на фінансування програм та заходів з фізичної культури та  спорту;
4.3 у сумі 1000 (одна тисяча) гривень у межах асигнувань, передбачених у бюджеті міста на 2013 рік на фінансування культурно-мистецьких програм та заходів місцевого значення.
5.    Відділу бухгалтерського обліку виконавчого комітету міської ради (Авраменко Л.Г.) забезпечити проплату коштів. 
6.    Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови Черновського С.Г.



Міський голова                                                                                                                                                           Микола Мельничук

Поділитися