УКРАЇНА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ СТАРОКОСТЯНТИНІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я
від «16» серпня  2012р.    № 366                                                      м. Старокостянтинів

Заслухавши інформацію заступника міського голови, начальника управління економіки виконавчого комітету міської ради Куця Г.Й. про хід виконання у І півріччі 2012 року Програми соціально-економічного та культурного розвитку м.Старокостянтинів на 2012 рік, керуючись п.а. ст.27 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради

вирішив:

1. Інформацію заступника міського голови, начальника управління економіки виконавчого комітету міської ради Куця Г.Й. про хід виконання у І півріччі 2012 року Програми соціально-економічного та культурного розвитку м.Старокостянтинів на 2012 рік взяти до відома.

2. Управлінню економіки, фінансовому управлінню, управлінню праці та соціального захисту населення, управлінню освіти, управлінню у справах сім’ї та молоді, службі у справах дітей, відділу містобудування та архітектури, відділу з питань фізичної культури та спорту, відділу культури, туризму та охорони культурної спадщини, відділу з питань охорони, раціонального використання природних ресурсів та благоустрою, відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення, центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, іншим структурним підрозділам виконавчого комітету міської ради проаналізувати стан справ у відповідних сферах діяльності та забезпечити у межах передбачених законодавством повноважень, виконання у повному обсязі завдань і заходів Програми соціально-економічного та культурного розвитку м.Старокостянтинів на 2012 рік.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови, начальника управління економіки Г.Куця.


Перший заступник
міського голови                                                                   В.Богачук

Поділитися