Проєкти рішень сесії
Середа, 17 серпня 2022 13:05

Про затвердження Програми економічного та соціального розвитку Старокостянтинівської міської територіальної громади на 2022 рік

Автор
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Розглянувши пропозиції виконавчого комітету міської ради, керуючись ст. 11 Закону України «Про державне прогнозування та розроблення програм економічного і соціального розвитку України», п. 22 ч. 1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити Програму економічного та соціального розвитку Старокостянтинівської міської територіальної громади на 2022 рік (далі - Програма), що додається.

2. Фінансовому управлінню, управлінню соціального захисту населення, управлінню житлово-комунального господарства та інфраструктури, управлінню освіти, управлінню культурної політики і ресурсів, управлінню з розвитку аграрного сектору та сільських територій, управлінню охорони здоров’я та  медичного забезпечення, управлінню містобудування, архітектури та капітального будівництва, управлінню земельних ресурсів, відділу молоді та спорту, службі у справах дітей, відділу з питань охорони, раціонального використання природних ресурсів та благоустрою, відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення, центру надання адміністративних послуг, іншим структурним підрозділам виконавчого комітету міської ради, Старокостянтинівській міськрайонній філії Хмельницького обласного центру зайнятості, Старокостянтинівському управлінню головного управління державної податкової служби у Хмельницькій області, комунальному некомерційному підприємству «Старокостянтинівська багатопрофільна лікарня», комунальному некомерційному підприємству «Старокостянтинівський центр первинної медико-санітарної допомоги», рекомендувати підприємствам, організаціям та установам громади у межах передбачених законодавством повноважень здійснювати заходи, спрямовані на реалізацію Програми, та щоквартально до 10 числа місяця, що настає за звітним періодом, інформувати управління економіки виконавчого комітету міської ради про результати проведеної роботи за формою згідно з додатком.

3. Заслухати звіт управління економіки виконавчого комітету міської ради про виконання Програми - у І півріччі 2023 року.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні депутатські комісії міської ради.

Міський голова                                                                Микола МЕЛЬНИЧУК

Прочитано 1282 разів

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.