18 березня 2023 року психологинею Старокостянтинівського міського Кризового центру Тетяною КАЛІНІНОЮ та пастором, військовим капеланом Романом КОМАРИНЦЕМ було проведене чергове тренінгове заняття, спрямоване на вивчення основ побудови гармонійних партнерських взаємин для подружніх пар.
   На тренінговому занятті учасники отримали можливість вивчити особливість власної внутрішньо сімейної комунікації та обмінюючись досвідом знайшли шляхи для її покращення.
   У доброзичливій атмосфері відбулося обговорення ролі сім’ї та означення офіційного шлюбу в сучасному українському суспільстві.
   В процесі групової роботи були виявлені найпоширеніші виклики, з якими стикається подружжя в умовах воєнного стану та знайдено деякі шляхи їх вирішення.
   По закінченню тренінгу, кожна пара отримала практичне завдання, спрямоване на покращення взаємин в родині.
Тренінгові заняття підготовлено у межах співпраці UNFPA та ГО «Інноваційні соціальні рішення» за підтримки уряду Канади. Думки, погляди та рекомендації, викладені у цьому заході, належать авторам(-кам) і не обов’язково відображають офіційну політику чи позицію UNFPA, ГО «Інноваційні соціальні рішення» або уряду Канади.

4криз27.png

Поділитися