25 03 2021 вітання СБУ

Прийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята!

У своїй діяльності ви завжди керувалися патріотизмом, професіоналізмом, високою відповідальністю за долю кожної людини, за сьогодення і майбутнє України. В непростих умовах, в яких нині знаходиться наша держава, надзвичайно зростає роль Служби безпеки, що покликана забезпечувати захист державного суверенітету, конституційного ладу, економічного, науково-технічного, оборонного потенціалу України. Обставини, коли Україні доводиться протистояти тероризму й агресії, підступним намірам та зазіханням на територіальну цілісність і суверенітет, – зростає і відповідальність за мир та благополуччя українських громадян.

За нинішніх обставин від працівників СБУ суспільство очікує високої фаховості, ефективних методів роботи та злагоджених дій в умовах підвищеної складності. Новітні цілі та завдання, які окреслюються, потребують мобілізації внутрішнього резерву і нового підходу у виконанні стратегічних завдань зміцнення обороноздатності країни, протидії сепаратизму, антикорупційної діяльності. Ваші знання, великий досвід та високі професійні якості були, є і залишатимуться надійною опорою у справі захисту державного суверенітету, зміцнення обороноздатності й безпеки країни, кожного громадянина.

Ви стоїте на варті нашого спокою, виявляючи взірці мужності та вірності присязі, демонструючи професіоналізм, здійснюючи вагомий внесок в утвердження авторитету Закону, виявляючи уміння бути на висоті вимог та викликів сьогодення. Тож нехай і надалі турбота про інтереси держави, її людей надихають вас у справі служіння рідному народові.

Бажаємо вам та вашим родинам щастя, міцного здоров’я, благополуччя, миру та злагоди, а ще – оптимізму і стійкості у нелегкій державній службі, завжди бути на рівні тих високих вимог, які ставить перед вами суспільство, бадьорості духу на довгі роки життя!

З повагою,
міський голова                                                   Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                              Олександр СТЕПАНИШИН

Поділитися