07 04 2021 кисень

Сьогодні на Старокостянтинівщині спостерігається складна ситуація з постачанням кисню в лікувальні заклади через зростання темпів розповсюдження COVID-19.

Забезпечення безперебійного постачання кисню вдається робити великими зусиллями. Органи влади, керівництво медичного закладу у щоденному режимі змушені шукати альтернативні поставки.

3 та 7 квітня, за сприяння народного депутата України Олександра Гереги, у КНП "Старокостянтинівська багатопрофільна лікарня" зроблено дві поставки рідкого кисню  об'ємами 1 та 1,5 тонни, який допоможе врятувати життя пацієнтам із важким перебігом захворювання на коронавірус.

На сьогодні безперебійне постачання кисню у лікувальній установі допомагають забезпечувати ТОВ "ПроскурівТехГаз ЛХЗ", ТОВ "Медтехніка", активно долучаються до вирішення питання  Державне підприємство "Старокостянтинівський завод ЗБШ", ДП "Старокостянтинівський лісгосп", ТОВ "МЕГАТЕКС", агроформування: ТОВ "Подільський бекон", ТОВ "Ню Агро Поділля", ФГ "Династія", комунальні підприємства міста, військові частини та інші.

"Переконаний, у такий складний для усіх час ніхто не повинен залишатись осторонь та в міру своїх можливостей допомагати медикам та важкохворим на ковід." – Наголошує міський голова Микола Мельничук.

Станом на 7 квітня 2021 року на стаціонарному лікуванні у КНП "Старокостянтинівська багатопрофільна лікарня"  перебуває 135 хворих на Covid-19 в тому числі 28 з підозрою на Covid. На кисневій терапії перебуває 61 особа, з них 50 хворих та 11 з підозрою на Covid-19. 182 людини знаходяться на амбулаторному лікуванні.

Поділитися