08 04 2021 концентратори1

Сьогодні 10 кисневих концентраторів надійшли до КНП "Старокостянтинівська багатопрофільна лікарня" від компанії "Нова Пошта".

"Коли все більше людей потребують негайної допомоги — ми не можемо стояти осторонь і продовжуємо наш #НП_маніфест. – Зазначається на сайті компанії "Нова Пошта" у Facebook. - Ми щодня отримуємо листи з проханнями про допомогу лікарням із різних регіонів нашої країни. Ми робимо все, щоби допомога приїхала усюди, де на неї чекають: збираємо запити та закликаємо до цього інших, передаємо обладнання у фонди, закуповуємо та доставляємо необхідне. Віримо, що разом ми обов’язково допоможемо тим, хто цього найбільше потребує!"

Директор КНП "Старокостянтинівська багатопрофільна лікарня" тиждень тому почувши про #НП_маніфест звернулась до компанії про допомогу у забезпеченні медичного закладу кисневими концентраторами для лікування хворих на COVID-19. Сьогодні отримали відповідь на прохання – 10 кисневих концентраторів. Вартість обладнання – 208 тисяч грн.

08 04 2021 концентратори

"Чесно кажучи, - говорить Людмила Гнатюк, - на таку допомогу не очікували. Сподівались на один-два. А сьогодні, отримавши 10, приємно здивовані. Висловлюємо щиру вдячність керівництву компанії за реальну дієву підтримку медичних закладів у час пандемії."

"Загалом від початку пандемії Нова пошта виділила 38 мільйонів гривень на боротьбу з коронавірусом. І це не межа. Ми продовжуємо підтримувати країну і нагадуємо, що чекаємо на вашу допомогу.  Розповідайте нам про проблеми лікарень у маленьких населених пунктах. Нехай нашим наступним пунктом призначення стане саме ваше містечко чи село." - Зазначається на сторінці у Facebook одного із співзасновників компанії "Нова Пошта" Volodymyr Popereshnyuk.

Поділитися