26 04 2021 ЧАЕС 1

26 квітня у місті Старокостянтинові відбувся мітинг-реквієм з нагоди відзначення 35-ї річниці Чорнобильської трагедії.

Міський голова Микола Мельничук, секретар міської ради Олександр Степанишин, заступники міського голови, представники органів місцевого самоврядування, члени Старокостянтинівської  міської організації Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Союз Чорнобиль України», зібрались біля пам'ятника жертвам Чорнобильської трагедії, щоб покласти квіти і вклонитись тим, хто поліг в боротьбі з невидимим ворогом, висловити вдячність ліквідаторам та усім причетним до приборкання ядерної катастрофи.

26 04 2021 ЧАЕС 14

Міський голова у своєму виступі зазначив: "Ми цінуємо та пам’ятаємо внесок кожного у боротьбу з невидимим ворогом. Зараз на території Старокостянтинівської громади проживає 152 учасники ліквідації наслідків чорнобильської катастрофи. Ми докладаємо всіх зусиль, аби забезпечити для них належну допомогу й піклування. А сьогодні прошу схилити голови на знак пам’яті усім, в кого Чорнобиль забрав найдорожче — їхнє життя. Доземний уклін та шана всім причетним до приборкання ядерної катастрофи, міцного здоров’я та довгих благополучних років життя."

26 04 2021 ЧАЕС 9

В ході заходу найактивніших членів Старокостянтинівської міської організації Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Союз Чорнобиль України» було відзначено Грамотами виконавчого комітету міської ради та цінними подарунками.

26 04 2021 ЧАЕС2

Учасники ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС  отримали відзнаки "ЗНАК ПОШАНИ ЧОРНОБИЛЬ".

26 04 2021 ЧАЕС 4

26 04 2021 ЧАЕС 5

До Дня пам’яті про аварію на Чорнобильській АЕС 246 громадян Старокостянтинівської міської територіальної громади, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, та дружини померлих громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи отримають одноразову матеріальну допомогу на загальну суму 183 400 грн.

Від імені ліквідаторів виступив заступник міської організації інвалідів «Союз Чорнобиль України» Нижник Віталій Андрійович. У своєму виступі він подякував міській владі за допомогу та підтримку для чорнобильців та їх родин.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять полеглих чорнобильців.

 

 

 

 

 

 

Поділитися