медпрацівник

        В Україні щороку у третю неділю червня відзначається День медичного працівника.

        Від усієї душі вітаємо Вас з цим професійним святом!

        Професія лікаря — це, певно, набагато більше, ніж просто професія. Це дійсно покликання, дар Божий, без якого неможливо рятувати життя. Отже, і свято це стосується не лише медичних працівників, але й кожної людини, оскільки здоров’я й життя нерозривні.

        Здоров’я — це не лише благо та щастя кожного, а й безцінне суспільне надбання. Тому від працівників медичної галузі, окрім зцілення, очікують тепла і терпіння, душевної та емоційної співучасті. Ще Гіппократ сказав: «Любов до медицини йде пліч-о-пліч з любов’ю до людини». Ми від самого народження довіряємо Вам найдорожче - своє життя і здоров’я. І Ви в будь-який час дня і ночі приходите нам на допомогу: змушуєте хворобу відступити, повертаєте надію і життя.

        Низький уклін Вам за світлий розум, умілі і надійні руки, що дарують радість одужання, за Вашу відданість обраній назавжди професії. Велике Вам спасибі за те, що не зачерствіли душею, за те, що вистачає сили і витримки  творити добро.   

        Бажаємо Вам міцного здоров'я, щастя, миру та спокою, тепла і розуміння від близьких, мудрості і терпіння, благополуччя у Ваших родинах, невичерпної енергії та людської пошани. Нехай Ваша нелегка праця, яка повертає людям здоров'я, приносить радість та людське щастя

Управління охорони здоров'я та медичного  забезпечення
виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради

Поділитися