1

З нагоди відзначення Всесвітнього або Міжнародного Дня Батька, що відзначається у третю неділю червня 19 червня у місті Старокостянтинів відбулося родинне свято  - «Тато – FEST».

Розпочався захід ходою «Парад татусів» від торгівельного центру "Болгарського містечка", а далі - цікава розважальна програма на території будинку офіцерів.

Для татусів організатори підготували різноманітні змагання та конкурси, за результами яких оголосили переможців. Для діток працювало багато локацій з іграми та цікавими розвагами.  На сцені відбувся концерт юних вокалістів, вихованців дитячої музичної школи.

Було весело та цікаво. Не стримав емоцій і міський голова Микола Мельничук, який завітав на свято, поспілкувався із учасниками та взяв участь у конкурсі "Найкращий кулінар".

Незважаючи на те, що дощова погода завадила завершити свято на свіжому повітрі, фінал відбувся у приміщенні будинку офіцерів, де переможці конкурсів отримали свої нагороди – стилізовані футболки а дітки – солодощі. 

Керуюча справами виконавчого комітету міської ради Наталія Шабельник подякувала організаторам за цей чудовий захід, привітала родини, які взяли участь у змаганнях та продемонстрували справжні сімейні цінності: взаємопідтримку, командний дух та прагнення до перемоги. 

13 1

13

16

20

22

24

27

38

47

53

55

63

А далі, учасники заходу, впізнавайте себе на світлинах у фоторепортажі на сторінці міської ради у facebook.

Поділитися