1

Щороку 4 липня в Україні відзначають День Національної поліції України. У Старокостянтинові напередодні свята особовий склад відділу поліції №1 Хмельницького районного управління поліції ГУНП в Хмельницькій області зібрався в актовій залі на урочисті збори. Зі словами подяки за нелегку щоденну працю до колег звернувся начальник відділу поліції №1 підполковник поліції Сергій Стучинський. Він побажав правоохоронцям міцного здоров’я та благополуччя. Найкращих працівників відзначив нагородами та подяками.

9 1

Також привітати поліцейських із професійним святом завітали керівники Старокостянтинівської міської, Староостропільської та Миролюбненської громад.

4

Старокостянтинівський міський голова Микола Мельничук подякував працівникам Нацполіції за допомогу жителям громади. Наголосив на гарній співпраці органів місцевого самоврядування із захисниками прав і свобод громадян, побажав подальшої успішної і ефективної роботи, відданого служіння народу, поваги і довіри людей, гідної оцінки від держави та дослуговуватися до високих звань.

2

Окремих працівників відділу поліції міський голова Микола Мельничук, спільно із заступником міського голови Миколою Кошиком нагородили подяками виконавчого комітету міської ради та цінними подарунками.

5

6

В ході урочистостей начальник відділу поліції №1, підполковник поліції Сергій Стучинський зупинився на деяких показниках, яких досягнуто за шість місяців роботи у 2021 році. Зокрема зазначив, що забезпечено оперативне реагування на 3879 заяви та повідомлення про вчинені кримінальні правопорушення та інші події. Із загального числа зареєстрованої в ЄО: 3879 інформацій з ознаками вчинення кримінальних правопорушень та 243 без ознак кримінального правопорушення 3636.

10

За наслідками розгляду 3879 зареєстрованих в ЄО заяв та повідомлень, що не містять ознак вчинення кримінального правопорушення, у 2955 випадках – складено адміністративні протоколи, з них ГРПП 2196 та ДОП 690. Зокрема 1004  протоколів за порушення правил щодо карантину людей, 79 протоколів за керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння та 106 протоколів за вчинення домашнього насильства.

Працівниками СВ та СД оголошено 125 підозр, завершено розслідування 128 кримінальних проваджень. З них СКП розкрито 65 кримінальних проваджень, 41 ДОП та 17 ГРПП, ювенальна первенція 1.

По кримінальних провадженнях всього забезпечено відшкодування на суму збитків на суму 600 000 грн.

З початку року за складеними адміністративними матеріалами наповнено державний бюджет на суму 540 860 грн.

8

6 2

7

9

3

 

Поділитися