plener 11

З метою популяризації сучасного образотворчого мистецтва у жанрі пейзажного живопису та графіки, прищеплення любові до рідної історії, культури, національної архітектурної спадщини, створення умов для творчого спілкування та обміну досвідом митців, популяризації художньої творчості серед громадськості, управлінням культурної політики та ресурсів виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради та освітнім закладом «Художня школа» Старокостянтинівської міської ради ініційовано проведення на території міста Старокостянтинів Всеукраїнського пленера художників «Костянтинів з натури».

До участі у пленері запрошувалися професійні художники та аматори зі всієї України. Для написання етюдів запропоновано 10 локації на території старого міста в залежності від побажань самих учасників. Не знімалася і можливість особистих пропозицій художників.

Сьогодні художники розпочали свою роботу. Пленер буде проходити три дні. Завершиться він у неділю вернісажем робіт художників, учасників пленеру, який відбудеться просто неба поблизу Центральної районної бібліотеки о 17.00. Далі із робіт художників буде створено першу постійно діючу галерею сучасного мистецтва у місті.

plener 5

plener 4

plener 2

plener 1

plener 10

plener 9

plener 8

plener 7

plener 6

 

Поділитися