Без имени 1 0002 1

15 вересня відсвяткувала 100 літній ювілей жителька Старокостянтинівської міської територіальної громади Огуревич Ганна Йосипівна.

Народилася ювілярка у селі Мала Чернявка, Ружинського району, Житомирської області в сім’ї колгоспників. У дитячі роки пережила голодомор. Закінчила школу. Вступила до Козятинського залізничного училища. Після закінчення його працювала на залізній колії станції Шепетівка інструментальщиком, де й познайомилася з чоловіком та згодом вийшла за нього заміж. Під час війни повернулися в село. Ганна Йосипівна працювала в колгоспі. Потім переїхали в село Пузирки Шепетівського району, куди чоловіка перевели  черговим по станції. У сім’ї народилося шестеро дітей. По направленю чоловіка  в 1946 р. на роботу переїхали до м. Старокостянтинів, де чоловік працював черговим по станції Старокостянтинів - 2. Невдовзі розійшлися з чоловіком, Ганна Йосипівна захворіла, отримавши внаслідок хвороби інвалідність 2 групи. До повноліття виховувала сама шестеро дітей.

Сьогодні, привітна та усміхнена Ганна Йосипівна зустрічає гостей в оточенні рідних: сина Анатолія, доньки Валентини та онуки Альони. Вона охоче ділиться спогадами про минулі роки та ні про що не шкодує. Єдине, від чого навертаються на очі сльози – це спогади про дітей, які померли у дорослому віці. Не зважаючи на поважний вік Ганна Йосипівна не скаржиться на здоров'я. До сьогодні неквапно виходить на город поглянути: "Чи гарно прополена морква". Ганна Йосипівна випромінює позитив, теплоту та надзвичайний оптимізм. Безмежно дякує своїм рідним за турботу та ласку.

На ювілей до Ганни Йосипівни Огуревич завітали керуючий справами виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради Наталія Шабельник, заступник начальника управління соціального захисту населення Алла Хацаюк, директор Територіального центру соціального обслуговування населення Інна Пурик.

Від імені виконавчого комітету міської ради, міського голови Миколи Мельничука Наталія Іванівна привітала іменинницю. "Вклоняємося Вашій життєвій мудрості, багатому досвіду, стійкості та мужності перед випробуваннями які випали на Вашу долю. Бажаємо Вам міцного здоров'я, щастя, радості, благополуччя та ще довгих років життя у такому ж позитивному настрої."- сказала Наталія Шабельник.

Від учасників художньої самодіяльності Територіального центру соціального обслуговування для ювілярки пролунали музичні вітання. Натомість ювілярка подарувала присутнім хвилини надзвичайно приємного спілкування.

Без имени 1 0001 2

Без имени 1 0000 3

Без имени 1 0010 4

Без имени 1 0008 6

Без имени 1 0009 5

Без имени 1 0007 7

Без имени 1 0003 8
Без имени 1 0005 11

Без имени 1 0006 10

Без имени 1 0004 12

Поділитися