vesn 001

Для покращення надання медичних послуг та комфортного перебування пацієнтів в Веснянській амбулаторії загальної сімейної медицини в цьому році були проведені ремонтні роботи. За кошти місцевого бюджету відновили систему водопостачання, встановили пандус, що забеспечило безперешкодне відвідування Амбулаторії маломобільними групами населення. Силами КНП «Старокостянтинівський ЦПМСД» було проведено поточні ремонтні роботи приміщень, котельні та проведено реконструкцію фасаду будівлі, зроблено ремонт сходів Амбулаторії, відповідно до вимог Державних будівельних норм, для безперешкодного пересування пацієнтів з вадами зору.
До складу Веснянської АЗПСМ входять 9 сіл Старокостянтинівської громади, медичний персонал обслуговує 1803 особи, в т.ч. 227 дітей. Систематично в Амбулаторію для надання медичної допомоги приїзджають лікарі Центру ПМСД та проводять динамічне спостереження за жителями сіл, що входять до складу Веснянської амбулаторії. Амбулаторія в с.Веснянка має облаштовану лабораторію, що дає можливість проводити лабораторні дослідження на місці та не витрачати час на дорогу в місто, а отже діагностування прискориться, що суттєво підвищить ефективність лікування. В подільшому керівництвом Центру ПМСД заплановано закупити гематологічний аналізатор, що дасть можливість розширити діапазон лабораторних обстежень.

vesn 001

Користуючись нагодою адміністрація КНП «Старокостянтинівський ЦПМСД» вкотре закликає жителів сіл, що входять до складу Веснянської АЗПСМ, а також всіх мешканців Старокостянтинівської громади зробити щеплення від коронавірусної хвороби та захистити себе і своїх рідних.

З повагою, директор та медичний персонал
КНП «Старокостянтинівський ЦПМСД»

Поділитися