vitannija

Вітаємо вас з Всеукраїнським днем працівників культури та майстрів народного мистецтва! Всіх, хто присвятив себе благородній справі – зберігати, відтворювати й розвивати безцінні духовні скарби нашого народу.

Ваш внесок у справу збереження національної культурної спадщини, у розвиток народної творчості, збагачення мистецьких надбань – неоціненний. Наша об’єднана територіальна громада надзвичайно багата талановитими людьми. Творча робота працівників культури насичена неповторністю, колоритом, невичерпною енергією, розмаїттям, а головне – щирістю.

Протягом століть саме завдяки культурі наш народ не був асимільований, зберіг свою духовність та самобутність. І тепер щоденна праця, організаторська діяльність, творчість клубних працівників, викладачів початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів, бібліотекарів, фахівців музейної справи, учасників аматорських колективів, майстрів народного мистецтва слугують розвитку рідної землі!

Без вихідних і свят, але завжди із святом у душі працюєте ви для людей. Щиро дякуємо кожному із вас за невтомну працю, за збереження і примноження джерел духовності, правди і краси, адже своєю плідною роботою та силою духу ви звеличуєте наш край.

Бажаємо всім вам невичерпного оптимізму і натхнення, потужної творчої енергії і наснаги, з ентузіазмом шукати і втілювати в життя свої креативні ідеї! Нехай ніколи не згасає творчий вогник у ваших серцях!

З повагою,
міський голова                                                                         Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                                                     Олександр СТЕПАНИШИН

Поділитися