vit prokurori

З нагоди вашого професійного свята прийміть вітання та слова щирої вдячності за особистий вклад кожного із вас у благородну справу зміцнення законності та правопорядку!

Прокуратура – це важливий елемент правової системи держави. Верховенство закону є головним постулатом діяльності прокуратури, що випливає із завдань, які нині постають перед державно-правовими інституціями. Нашою спільною метою є побудова міцної цивілізованої правової Української держави, де пануватимуть передусім мир і злагода, закон і порядок, виваженість і толерантність, а громадяни почуватимуться захищеними й пошанованими. І якраз ви покликані забезпечувати захист прав та інтересів кожного українця, підтримувати дотримання законодавства у всіх сферах життя нашого суспільства, зміцнювати правові засади національної державності.

Громада вдячна за вашу сумлінну працю, високе почуття обов’язку перед країною і кожним громадянином. В день професійного свята дозвольте побажати вам оптимізму й наполегливості в досягненні благородної мети – забезпечення панування Закону і Права. Міцного вам здоров’я, оптимізму та мирного неба!

З повагою,
міський голова                                                                                Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                                                                    Олександр СТЕПАНИШИН

Поділитися